agnus dei - english + romanian blog

CBN NewsVP Mike Pence live from the world summit in defense of persecuted Christians.
Mike Pence: “Dragi frați credincioși în Hristos, agățați-vă unul de celălalt în aceste timpuri provocatoare. Știți că America stă cu voi și va lucra alături de dvs. Fiți încrezători, pentru că, în mijlocul tuturor, El știe planurile pe care le are pentru noi”, a declarat Pence cu credință. 
“Toți copiii lui Dumnezeu pot cunoaște cu toată încrederea că Dumnezeu va continua să ghideze această națiune pentru a ne juca rolul unic în numele libertății pentru toți”.

Mike Pence, la Sumitul Mondial de Apărare a Creștinilor Persecutați.

11 mai 2017, de Will Maule
Traducere AgnusDei

Vicepreședintele Mike Pence a vorbit astăzi, la Sumitul Mondial de Apărare a Creștinilor Persecutați ce a avut loc în Washington, D.C., reiterând angajamentul guvernului față de oamenii de credință și distrugerea terorii în întreaga lume.
“Persecuția creștinilor a deranjat de multă vreme  guvernul…

View original post 899 more words

One thought on “,,Dragi frați credincioși în Hristos, agățați-vă unul de celălalt în aceste timpuri provocatoare”, Mike Pence la Sumitul Mondial de Apărare a Creștinilor Persecutați

  1. Mike Pence, Franklin Graham şi Unirea Bisericii cu Statul = “chipul fiarei” în America!
    un text de Mişu Croitor
    Ca om de Stat, potrivit Scripturii, Mike Pence poate fi considerat “slujitorul lui Dumnezeu” căci “poartă sabia”(reprezintă puterea civilă, menține ordinea în societate); el, şi alții ca el… sunt autorități CIVILE îngăduite de Dumnezeu (vezi Romani 13:3-4). Însă ca creştin trebuie văzut dacă nu cumva a rătăcit calea amestecând politica cu religia, şi treburile Statului cu cele ale Bisericii. Aici e cuiul.
    Creştinismul biblic nu este o religie care să folosească forța armată pentru a se proteja de persecutori, extinde sau impune. Nu ne trebuie o astfel de religie. Aceasta ar însemna o Noua Ordine Evanghelică şi tocmai asta semnalez eu în postarea mea, că nu e o.k. ce vrea el să facă…Vrea o cruciadă în numele creştinătății prin Orientul Mijlociu? Vrea susținerea Bisericii pe deasupra?… Sunt creştinii evanghelici obligați “moral” să îşi dea acordul la aşa ceva ?
    Şi Petru a folosit sabia însă Mântuitorul nu l-a susținut în acțiunea lui, mai mult, i-a interzis, l-a pus să bage sabia în teacă! Adevărații urmaşi ai lui Hristos nu folosesc sabia fizică(nici cea a puterii civile) ci “sabia Duhului” care este Cuvântul lui Dumnezeu…
    Biserica nu trebuie să se unească cu Statul pentru a proteja sau răspândi creştinismul…Statul trebuie să îşi facă treaba lui şi Biserica pe a ei!

    Like

Leave a comment